• darkblurbg

Frank heeft veel trainerservaring in de journalistiek en taalkunde. Onzekere schrijvers geeft hij vertrouwen, gevorderde schrijvers geeft hij een nieuw perspectief dat prikkelt. Ook laat hij inzien dat schrijven slechts een deel van het proces is. Een interview vooraf of een uitgesproken tekst achteraf kunnen net zo zwaar wegen als de tekst zelf. Voorbeelden van trainingen op maat:

  • Training Journalistiek Schrijven (zowel web als print)
  • Training Redigeren (teksten aantrekkelijk, correct en begrijpelijk maken)
  • Training Speechschrijven (leer hoe je bestuurders, leidinggevenden en politici in hun verhaal ondersteunt).

Desgewenst kan Frank ook nog een stapje verder gaan. Met de nodige ervaring als woordvoerder en docent Communicatie, geeft hij een mediatraining op maat. Kennis en ervaring als communicatieadviseur en speechschrijver op strategisch niveau geeft hij graag door aan mensen die voor anderen moeten denken, zonder het stuur over te nemen. Tot slot versterkt Frank dit alles met creativiteit. Met beeld geeft hij inzicht in communicatiemechanismen. Hoe beïnvloed je mensen met beeldtaal? Er bestaat niet één antwoord. Vind samen met 2frame uit waarom.

Klik hier als je snel info wilt aanvragen voor: taaltrainingen Nederlands en journalistieke vaardigheden.

Meer informatie?

Trainingen zijn in-company mogelijk in groepsverband of individueel. Neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte.